dilluns, 7 de desembre de 2020

Gastropologia, la proposta per la tercera #AntropoACCIÓ

La Gastropologia, és a dir, l’antropologia aplicada a la restauració, és la proposta per a la tercera sessió d’#AntropoACCIÓ, que tindrà lloc el pròxim 17 de desembre a les 18:30. Els ponents seran Sergio Gil i Federica Marzioni, impulsors d’aquest projecte (https://www.gastropologia.es). Entre d’altres qüestions, es parlarà de la investigació i intervenció més enllà de l’Acadèmia, els bars i restaurants com espais relacionals o com és aplicar l’antropologia a la dignificació de la professió hostelera o a la relació entre empresa i públic.

#AntropoACCIÓ es un nou espai virtual creat per l'ACPA on, cada mes, parlem de manera oberta i clara amb professionals de l'antropologia. En un món laboral caracteritzat per equips multidisciplinars, descobrirem de primera mà què fan els i les antropòlogues que treballen en l'àmbit professional i quin és el valor afegit que aporten als equips de treball dels quals formen part.

Inscripcions aquí

Cap comentari:

Publica un comentari