dijous, 6 de març de 2014

Conferència "Antropología y predicción. La crisis de Crimea, un ejemplo actual"

Data: 07/03/2014 19:00
Organitza: Associació Catalana de Professionals de l’Antropologia (ACPA) i Institut Català d'Antropologia (ICA)

Conferència A càrrec del Dr. Iñaki Martin Bermejo (Tecno-antropòleg)

"Una manera de entender la crisis de Ucraina y Crimea en el contexto geoestratégico internacional a partir de las tensiones entre US, China, Rusia, la UE y los paises árabes. La visión de un tecno-antropòlogo".
En aquesta conferència el Dr Iñaki Martin compartirà la seva interpretació dels recents esdeveniments a la península de Crimea a la llum dels grans moviments geostratégicos en un món globalitzat .

La conferència es divideix en dues parts . En la primera es fa una reflexió de la capacitat predictiva de l'Antropologia a partir de la seva experiència com a investigador i conseller en la Viceconsejería d' Agricultura i Pesca del Govern Basc , i de la seva experiència en una multinacional que operava a la Xina en el sector industrial i TIC . A la segona part ens ajuda a entendre l'actual crisi de Crimea tenint en compte les tensions geoestratègiques internacionals i els grans moviments d'interessos de les grans potències des d'una perspectiva tecno - antropològica.

Dr Iñaki Martin Bermejo. Tecno-antropòleg, combina diverses àrees de coneixement per millorar la capacitat d'anàlisi de l'antropologia. Mentre desenvolupava la investigació doctoral va ser contractat com a antropòleg per aplicar el seu contingut en la gestió de recursos pesquers del litoral basc. Després va aplicar el seu mètode en la indústria i en certes àrees del que coneixem com IT.

Lloc: Sala Nicolau d’Olwer de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), carrer del Carme 47, Barcelona.

Entrada gratuïta per a socis/es de l'ACPA i de l'ICA
Preu general: 5 euros.
Preu estudiants i jubilats: 3 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada