dimarts, 17 de desembre de 2013

L’Associació Catalana de Professionals de l’Antropologia (ACPA), organitza el cicle de conferències

"DE QUÈ TREBALLEN ALGUNS/ES ANTROPÒLEGS/ES A CATALUNYA"

Aquest cicle constarà de cinc conferències on diferents antropòlegs/es ens explicaran la seva experiència professional amb l’objectiu de conèixer diverses vies de professionalització de l'antropologia, difondre a les empreses, institucions i mitjans de comunicació alguns dels serveis que ofereixen els antropòlegs a Catalunya, presentar a estudiants i a persones que ja han finalitzat els estudis algunes de les possibles sortides professionals i facilitar el coneixement i les relacions entre els antropòlegs/es en actiu i els/les que recerquen camins de professionalització.

PROGRAMA CONFERÈNCIES:


Jordi Colobrans "Què és la tecno-antropologia?"

20 de febrer de 2014

Jordi Colobrans Delgado és Tecno-antropòleg i consultor de projectes tecno-culturals. Llicenciat en Antropologia Cultural (1991) i Doctor en Sociologia per la Universitat de Barcelona (1996, Tesi sobre cultures organitzatives i de l'empresa). Actualment col·labora en diversos projectes de disseny cultural, innovació i emprendeduria. Col·labora amb la Fundació I2CAT on coordina la Unitat de Living Labs i participa en diversos projectes tecno-antropològics amb enginyers

Mamen Salcedo "Antropòlegs/es en emprenedoria social i el Tercer Sector: aportació, opcions i reptes".

19 de març de 2014

Mamen Salcedo està Especialitzada en Antropologia Americana per la Universitat Complutense de Madrid, es va a doctorar en Antropologia Social i Cultural en la Universitat Autònoma de Barcelona, on va obtenir el Premi Extraordi-nario de Doctorat 2010-2011.
Actualment treballa per a Fundació Itinerarium i UpSocial, associació d'emprenedors socials de la qual és membre fundador.

Toni Navarro "Antropologia, disseny i innovació".

20 de maig de 2014

Toni Navarro és Llicenciat en Antropologia Social i Cultural (1997) per la Universitat Autònoma de Barcelona.Durant 2013 ha estat docent en Elisava (Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona) dins del Màster en Investigació per al Disseny i la Innovació. Des del 2008 hastat el 2013 ha treballat com a Coordinador d'Investigació Antropològica en Eddadesign (empresa de disseny industrial i investigació per a la innovació).

Adrià Pujol "Antropologia i producció cultural".

4 de juny de 2014

Adrià Pujol Cruells és antropòleg i escriptor. Doctorant en Antropologia Social i Cultural per la Universitat de Barcelona (UB). Treballa per la Generalitat de Catalunya (Membre permanent de l'Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya), l'Ajuntament de Barcelona (Assessor permanent del Museu d'Etnologia de Bcn), i la Diputació provincial (Docent per a cursos destinats a càrrecs electes). És cofundador de l'Observatori de la Vida Quotidiana (OVQ).

Helena Güell "L’Antropòleg/a consultor/a de les organitzacions".

10 de juny de 2014

Helena Güell és llicenciada en Antropologia Cultural per la Universitat de Barcelona, Postgrau en Estadística Aplicada per la UPC i diplomada en PNL en Màster i Trainer, Hipnossis Eriksoniana i Epistomologia. Màster en Intervenció i Teràpia breu Estratègica i formació en Constel·lacions a les organitzacions per Dr. Gunthard Weber. Fundadora del centre de Formació Kanz Erremal al desert del Marroc.

Les conferències tindran lloc a les 19.00h. a la sala  Nicolau d’Olwer de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), carrer del Carme 47, Barcelona.


Preus per sessions:
- General:  15€ (tot el cicle),  3,50€  (per sessió)

- Socis/es ACPA: 10€ (tot el cicle),  2,50€  (per sessió)

Cal fer  inscripció prèvia indicant la sessió: http://goo.gl/UK8jIa

Podeu fer el pagament:
- per transferència bancària al compte Triodos Bank 1491 0001 21 2023912724, indicant el vostre nom i cognoms
- en efectiu a la nostra seu en horari d'oficina (de dilluns a divendres de 10 a 16h.)
en efectiu el mateix dia de la conferènciaPer a més informació, podeu contactar per correu electrònic a acpa@antropologia.cat o al tel. 93 410 37 77


Paral·lelament a les conferències, l'ACPA organitzarà una sèrie de tallers relacionats amb l’àmbit professional de cada conferenciant, que s'aniran desenvolupant al llarg del 2014.

PROGRAMA TALLERS

- TALLER 1. “Tecno-Antropologia” a càrrec de Jordi Colobrans (març-abril de 2014)

- TALLER 2.  “Aplicació de l’antropologia a projectes d'emprenedoria social i Tercer Sector” a càrrec de Mamen Salcedo (abril-maig 2014)

- TALLER 3. “Antropologia aplicada a projectes d’innovació centrats en usuaris” a càrrec de Toni Navarro (maig-juny)

- TALLER 4. “Antropologia aplicada a la producció cultural” a càrrec d'Adrià Pujol (juny-juliol 2014)

- TALLER 5. “Antropologia i consultoria de les organitzacions” a càrrec d'Helena Güell (octubre-novembre 2014)

Properament us farem arribar més informació dels tallers, dates definitives i lloc de realització.

Amb la col·laboració de: Insitut Català d'Antropologia (ICA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada