dimecres, 3 d’abril de 2013

¿Com treballen els antropòlegs professionals? Mostra de projectes aplicats realitzats per antropòlegs professionals.

L’ACPA (L‘Associació Catalana de Professionals de L'Antropologia) té el plaer de convidar a totes aquelles persones interessades en la professionalització i aplicació de l’Antropologia a la Mostra de projectes d'antropòlegs professionals.  

El Divendres 12 d’abril de 16 a 18 a la sala Pi i Sunyer de l'IEC (carrer del Carme 47, Barcelona)  tres antropòlegs i una antropòloga professional compartiran les seves experiències recents en projectes aplicats. Ens ensenyaran què fan i com treballen fora de l'acadèmia i tindrem ocasió de parlar amb ells sobre les seves experiències.

La mostra permetrà veure diversos usos que es poden fer de l’Antropologia i de la recerca qualitativa en contextos tant diversos com el món del disseny (Toni Navarro d’Edda Desing), el món de la innovació tecnològica i social (Jordi Colobrans, Fundació i2CAT i UB), el món de l'Antropologia aplicada a la consultoria (Helena Güell de Grup Sural) o el món de la gestió cultural (Artur Duart de Magma cultura)

Aquest acte inaugura un cicle de Tallers de Formació Professional i un Cicle d’Encontres Interdisciplinaris adreçat a antropòlegs i antropòlogues que està organitzant la Comissió d'Indústria i TIC  de l‘ACPA.

Entrada lliure. Animeu-vos! Descobrireu que fora de l’acadèmia hi ha moltes oportunitats.

Arxius relacionats:

Presentació de Toni Navarro (d’Edda Desing)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada